Drżenie zamiarowe. Z reguły wiąże się z durnowatością, u mnie jest to tylko talent plastyczny i charakter pisma. Nie umiem narysować dwucentymetrowej prostej kreski, już się gnie. Trudno w takiej sytuacji myśleć o czymś z Raymanem.Louvis said:Stan, zacznij ćwiczyć. Dużo. Bardzo dużo. Przez kilkanaście lat. Rysuj wszystko co zobaczysz i wszystkim, co Ci się pod łapę nawinie. Początki zawsze są trudnenie musisz specjalnie umieć rysować, wystarczy, że będziesz chciał i robić coś w tym kierunku.
stan423321 said:Drżenie zamiarowe. Z reguły wiąże się z durnowatością, u mnie jest to tylko talent plastyczny i charakter pisma. Nie umiem narysować dwucentymetrowej prostej kreski, już się gnie. Trudno w takiej sytuacji myśleć o czymś z Raymanem.Louvis said:Stan, zacznij ćwiczyć. Dużo. Bardzo dużo. Przez kilkanaście lat. Rysuj wszystko co zobaczysz i wszystkim, co Ci się pod łapę nawinie. Początki zawsze są trudnenie musisz specjalnie umieć rysować, wystarczy, że będziesz chciał i robić coś w tym kierunku.
Louvis said:Jeżeli dobrze zrozumiałam, 8 września jest deathline, 10 będą ogłaszane wyniki... chyba.
Już zaczęłam szkicować, to będzie chyba moja pierwsza praca w życiu, na której będzie więcej niż 3 postaciale zgłoszę się jedynie wtedy, gdy będę pewna że skończę całość na czas. Mam tylko nadzieję, że nie będę jedyną tak starą uczestniczką
Mam nadzieję, że nie masz na myśli umieszczenie w pracy bluzgów czy innych takich... rzeczy![]()